Menu

Byd velkommen til B. 77 Sponsorpakker!

image B. 77 sponsorpakker
27. juni 2022 kl. 09:29

B. 77 vokser, og det ligner at efteråret bliver pakket med fodbold i B. 77! Derfor skal vi kunne give det bedste vi kan til vores spillere, tilhængere og frivillige!
Hvordan gør vi det?
Det nemme svar er højt humør, respekt og fremmøde.
Det "kedelige" svar er ved hjælp fra diverse sponsorer.
Fans, spillere, trænere og frivillige får hjulene til at køre rundt i klubben. Men for at få de nødvendige hjul, så skal vi have en økonomi der lever op til alle de ildsjælde der gang på gang møder op for at gøre B. 77 bedre og bedre.
Derfor vil vi gerne introducerer SPONSORPAKKER!
På den her måde er det nemt for vores potientielle sponsorer at hjælpe B. 77 med alt stort og småt, og samtidig ved sponsorerne hvad de får for det.
Vi går ind i et efterår med hele 7 tilmeldte hold, så det betyder at der kommer til at være cirka 40 hjemmebanekampe på bare 2½ måned. Og med alt den aktivitet betyder det at vi skal gøre så meget vi kan for, at efteråret bliver en vanvittig god sæson!
Så hjælp os! Tag denne oversigt for B. 77 sponsorpakker videre, og hjælp os med at find nogen der vil støtte Rødovres mest sociale klub!
Hvis der er nogen der er interesseret og evt. har spørgsmål eller lignende, så kontakt formanden Daniel på tlf. 51 50 24 49 eller mail daniel@hgs.nu.
Alle her i B. 77 takker for alt slags hjælp.
Hav en rigtig god sommer, og vi ses til efteråret til en brag af en sæson!
FORZA B77! FORZA TRIPLEPROGRAM!