Menu

Ny bestyrelse. Ny hjemmeside. Ny tid.

image Rødovre Cup 2019
25. maj 2018 kl. 13:29
Sammen kan vi få B77 sikkert ind i fremtiden.

Siden 2020 så har B. 77 stille og roligt gjort sig klar til en ny og anderledes verden. En verden hvor vi alle gør arbejdet nemmere for hinanden. Hvor et frivilligt arbejde er noget man står i kø for at være en del af i B. 77, og ikke løber væk fra.
Endelig er vi nået dertil, hvor vi i bestyrelse kan nikke og smile ud mod jer B. 77 familien og sige: Her er vi så! Sådan vil vi gerne have B. 77 fungerer. Og med jeres hjælp, så bliver det meget nemmere at have ansvar for sådan en fantastisk klub med historie, passion og lys fremtid.
Til at starte med, så har den hårdeste rolle i B. 77 altid været kasserer rollen. Kontingent er aldrig en sjov ting, og det er ærgerligt at der er et passioneret medlem af B. 77 familien, som render rundt og er bussemand og inkasso. Det skal vi væk fra, og det kommer vi væk fra nu.
Platformen er klar. Vi har lagt bolden på pletten. Det eneste vi beder om nu, er at jer medlemmer. Passiv som aktiv. Går ind i vores ind- og udmeldelsesfane, og får tilmeldt jer vores system og abonnementsordning. På den måde skal vi ikke hele tiden ringe og skrive til jer og bede jer om at betale de penge I skylder. På den her måde, så bliver I tilmeldt korrekt. Kan med god samvittighed spille jeres fodbold, og vi i bestyrelsen kan lægge vores kræfter andre steder i klubben.
Vi har lagt et kæmpe arbejde. For at opnå gevinsten af arbejdet, så kræver det at I bruger 3 minutter på det her, og hjælper os, klubben og jer selv.
Tusind tak for jer!
Vi er ikke i tvivl om at det her bliver virkelig godt, og vi nu sørger for at B. 77 endelig får fulgt med, ligesom alle de andre klubber.
- B. 77 bestyrelse.

Luk