Menu

Søger sponsorer

image 🔴 Et kald på hjælp 🔴
20. april 2022 kl. 10:26
B. 77 får masser af hjælp med materialer af dejlige sponsorer, som vi er ekstrem glade for. På grund af disse mange forskellige sponsorer, så har vi tøj, dunke m.m. Og vi er evige taknemmelige for disse sponsorer og deres bidrag til klubben.
Vi står dog med et andet dilemma, som mest af alt skyldes COVID-19, som ikke har været lige nemt for alle virksomheder, og derfor også vores tidligere sponsorer.
Så her kommet et nødråb! 😮
Vi, B. 77, står og leder efter sponsorer som af deres gode hjerte og støtte til vores lille klub, vil støtte os ikke materielt, men økonomisk. Heldigvis pga. vores tidligere kasserers fantastiske arbejde, så ser vores økonomi sund ud, men derfor så er det samtidig med en følge af skrøbelighed, da der ikke skal gå meget galt, før vi skal grave ned i en pengepung som vi simpelthen ikke har.
Vi har tidligere haft flere sponsorer som støttede klubben økonomisk årligt af diverse beløb, og vi håber på at finde tilbage til sådan nogle løsninger igen, da de hjælper ekstrem meget i vores dagligdag, og det vi gerne vil give vores medlemmere, spillere, stab og fans.
Vi vil selv kontakte de tidligere sponsorer, om de ikke vil komme tilbage og hjælpe vores lille dejlige forening.
Men hjælp os! Hvis I kender nogen, eller selv står i en position hvor I kan hjælpe os, så tag fat i en fra bestyrelsen. Skriv, ring. Vi vil bare gerne høre fra jer ❤️
Vi har en sponsorvæg i klubben som jeres navn/logo eller lignende vil komme op på, så folk i klubben bliver mindet om hvem vi har at takke for, at økonomien ser så god og stabil ud i klubben.
Tusind tak for den hjælp vi allerede har fået, og tusind tak for den hjælp vi helt sikkert vil få i fremtiden.
FORZA B77!